Bitirme Projesi Ödülleri Açıklandı

Bu yılki Bitirme Projesi Poster Oturumları 2.7.2021 Cuma günü çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir. Oturumlar boyunca öğrenciler, akademisyenler ve davetli endüstri sektörü uzmanları e-poster stantlarında sanal olarak gezindi, sorular sordu, yorum alışverişinde bulundu; herkes için verimli ve etkileşimli bir gün oldu. Tüm katılımcılara çok teşekkür ederiz.

Tüm son sınıf öğrencilerimizi gösterdikleri parlak performanstan dolayı tebrik ederiz.

Yaklaşık 50 proje arasından ödül kazananlar şunlardır:

1.lik  Ödülü:

Halil İbrahim Orhan ve Halil Umut Özdemir “Estimating Channel Coefficients in Diffusive Channels by using Artificial Neural Networks” başlıklı projeleri ile (Danışman: Birkan Yılmaz)

2.lik Ödülü:

Ertuğrul Bülbül, Hamza Işıktaş ve Koray Çetin “A mobile app for virtual try-on of fashion items”  başlıklı projeleri ile (Danışmanlar: Pınar Yanardağ & Fatma Başak Aydemir)

3.lük Ödülü (Paylaşılan):

Burak Ömür, Hasan Ramazan Yurt ve Ömer Faruk Deniz “Investigating Bias and Discrimination in Movies Using Deep Learning” başlıklı projeleri ile (Danışmanlar: Pınar Yanardağ & Suzan Üsküdarlı)

3.lük Ödülü (Paylaşılan):

Volkan Bulca ve İbrahim Özgürcan Öztaş, “DrugProt: Drug-Protein Relation Extraction Using Transformer-Based Models” başlıklı projeleri ile (Danışman: Arzucan Özgür)

 

 

 

Bize Ulaşın

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Boğaziçi Üniversitesi,
34342 Bebek, İstanbul, Türkiye

  • Telefon: +90 212 359 45 23/24
  • Faks: +90 212 2872461
 

Bizi takip edin

Sosyal Medya hesaplarımızı izleyerek bölümdeki gelişmeleri takip edebilirsiniz