Bahar 23 Dönemi Bitirme Projesi Ödülleri Açıklandı

Bu dönemki Bitirme Projesi Poster Oturumları 8.6.2023 Perşembe günü Bilgisayar Mühendisliği binası giriş katında gerçekleştirilmiştir. Oturumlar boyunca öğrenciler, akademisyenler ve davetli  sektörden uzmanlar poster stantlarında sorular sordu, yorum alışverişinde bulundu; herkes için verimli ve etkileşimli bir gün oldu. Tüm katılımcılara çok teşekkür ederiz

Tüm son sınıf öğrencilerimizi gösterdikleri parlak performanstan dolayı tebrik ederiz.

Toplam 30+ proje arasından ödül kazananlar şunlardır:

1.lik Ödülü:

Burak Ferit Aktan and Muhammed Enes Sürmeli: “A System to Rank Hit Candidates in Drug Discovery”   (Danışman: Arzucan Özgür, Rıza Özçelik)

2. lik Ödülü:

Sinan Kerem Gündüz and Yavuz Samet Topçuoğlu: “A Search System for Text-mined Pathogen-Host Interactions”   (Danışman: Arzucan Özgür)

3.lük Ödülü:

Mehmet Emre Akbulut and Yusuf Erdem Nacar : “SONAR (Social Network Analysis on Research)”   (Danışman: Suzan Üsküdarlı, H. Birkan Yılmaz)